Öppen sommarträning för dansare – Göteborg

Datum: 17 - 19 aug 2021

Ort: Göteborg

Dansalliansen arrangerar tillsammans med Danscentrum Väst öppen sommarträning för professionella dansare 17 – 19 augusti. Ingen föranmälan krävs.

Somatisk träning 17 – 19 augusti kl. 10.00-12.00

Träningen riktar sig till dig som är intresserad av att få en ökad kroppsförståelse och förstå hur du kan använda den i din dagliga praktik, samt få ett mer hållbart och integrerat sätt att förhålla dig till ditt arbete.

Via somatiska metoder lär vi känna kroppens dagsform och förbereder den för resten av dagen. Genom att lyssna och utgå från var vi är skapas möjlighet att utvecklas i samklang med kroppen istället för att arbeta emot den. På så sätt etableras ett hållbart förhållningssätt till våra dansande kroppar som förlänger sett vitalitet. Vi väcker kroppen i utforskande improvisatoriskt material för att hitta ett stödjande och effektivt sätt att röra oss på samt hur vi kan utmana den i storlek, hastighet, nivåer och intensitet. Denna veckan besöker vi olika developmental patterns i olika stadier. Detta är en klass där individen väljer hur mycket en vill utmana sig själv idag.

Läs mer här.