Kulturhuset Stadsteatern Vällingby Husby söker ljudtekniker

Kulturhuset Stadsteatern har två satellitscener i Västerort i Stockholm. I Vällingby finns vi i huset Trappan vid Vällingby torg. I Husby centrum har vi sedan mars 2020 en scen som delas med Kulturskolan. Idag är vi tio personer som arbetar i olika funktioner och tillsammans med tillfälligt anställda är vi periodvis runt 20 personer. Vi presenterar sammantaget 200 professionella teater-, dans- och musikföreställningar per år och har 320 medskapande aktiviteter. Vi arbetar med lokalförankring, täta samarbeten med organisationer och med en strävan att inkludera och engagera. Vi har ett särskilt fokus på unga vuxna (15-25 år) och en ambition att vara en angelägenhet för alla västerortsbor.

Har du ett genuint intresse för scenkonst, unga människor och kultur? Kulturhuset Stadsteatern i Vällingby och Husby söker en ljudtekniker som kan delta i arbetet att ta vår verksamhet vidare.

Arbetsuppgifter

Som ljudtekniker ingår du i ett team bestående av ca 5 personer. Du arbetar operativt med verksamhetens olika projekt. Du kommer vara delaktig i framtagning och körning av teaterföreställningar, konserter, debattsamtal, författarsamtal, poesiläsningar mm. Du deltar i arbete med rigg av såväl ljudteknik som ljus, video och scenutrustning. Du är delaktig och driver tilldelade projekt tidigt i processen.

Kompetens

  • Ljudteknisk utbildning eller erfarenhet av att arbeta med ljudproduktion inom scenkonst
  • Har goda kunskaper i hantering av ljudmixer
  • Har goda kunskaper i QLab, så som programmering och körning

Vi ser gärna att du dessutom har

  • Arbetat med Dante nätverksprotokoll
  • Kompetens inom scenteknik
  • Kunskaper i Pro Tools och/eller Logic Pro
  • Viss kompetens inom ljus och ljusbordsprogrammering
  • Har körkort

Praktiskt om tjänsten

Tjänsten är en 100% tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning, med tillsättning snarat möjligt enligt överenskomelse. Sista ansökningsdag  är den 9 augusti.

Vår ambition är att vara klara med rekryteringen den 1 september och att besked om tjänsten kommer att ges senast den 9 septemer 2024.

Arbetet är oregelbundet och kan förekomma på både kvällstid och helger.

Arbetet är främst förlagt i Vällingby och Husby.

Information om tjänsten lämnas av:

Scenchef – Theres Hansson

theres.hansson@kulturhusetstadsteatern.se

Facklig företrädare

Fackförbundet Scen & Film avd 3, Urban Riismark, urban.riismark@stadsteatern.stockholm.se,

Akademikerföreningen Alice Kassius Eggers alice.kassius@kulturhusetstadsteatern.se

 

Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med bemanningsföretag.

Information

Tillgänglig till: 2024-08-09

Anmälan