Akti Scen & Film

Akti Scen & Film är en tjänst som hjälper uppdragssökande professionellt yrkesverksamma och arbetsgivare att hitta varandra. Här kan du som söker uppdrag förmedla vad som är dina styrkor och talanger, och du som arbetsgivare kan enkelt filtrera fram arbetskraft som passar just ditt projekt.

För dig som söker uppdrag

Akti Scen & Film kan du visa upp vad som gör dig till en attraktiv professionell yrkesverksam inom Scen & Films verksamhetsområden. Här har du möjlighet att presentera ditt CV på ett enkelt, praktiskt och funktionellt sätt. Du kan med hjälp av taggar göra dig själv sökbar så att arbetsgivare enkelt kan hitta dig, du kan ladda upp showreels, röstprover, höjdpunkter från karriären och mycket mer!

För dig som söker arbetskraft

Att söka efter arbetskraft har aldrig varit lättare! Med vår sökfunktion kan du göra specifika sökningar för att rekrytera personer som passar ditt projekt. För att en profil ska synas på Akti Scen & Film krävs det att personen uppfyller samma kriterier som det gör för att bli medlem i Fackförbundet Scen & Film. Det innebär att när du använder Akti Scen & Film vet du att du söker bland professionella yrkesverksamma.