Rabatter på resor, gym med mera

Genom medlemskapet i Fackförbundet Scen & Film kan du få förmånliga priser på hotellboende och resor med SJ och Viking Line samt gymmedlemskap hos Actic.

Boende Elite hotel

Är du medlem i Scen & Film (som är ett TCO-förbund) får du 20 % rabatt på boende under helger och lov. Läs mer och få åtkomst till rabatten på Mina Sidor.

Boende Strawberry

Som medlem i Scen & Film (som är ett TCO-förbund) får du 15 % rabatt på hotell i Norden under helger och ordinarie skollov. Logga in på Mina Sidor för att läsa mer och få åtkomst till rabatten.

Boende First Hotels

Som medlem i Scen & Film (som är ett TCO-förbund) får du 15 % rabatt på First Hotels 33 centralt placerade hotell över hela Skandinavien. Rabatten gäller på övernattning med frukost och wifi inkluderat i priset. För övrigt som är inkluderat i priset, se respektive hotell. Logga in på Mina Sidor för att få åtkomst till rabatten.

Rabatt på tågbiljetter med SJ

Du som är medlem i Scen & Film har 10 % rabatt på SJ. Rabatten gäller även på SJ EuroNight: Nattåg till Hamburg. Logga in på Mina Sidor och boka via länken som finns där. Rabattens gäller under 2023.

Viking Line

Via TCO har medlemmar i Scen & Film tillgång till rabatter på resor med Viking Line. Läs mer på Mina Sidor.

Tallink

Du som är medlem i ett TCO-förbund, vilket Scen & Film är, erbjuds du upp till 20% rabatt på kryssningar hos Tallink. Logga in på Mina Sidor för att läsa mer och få åtkomst till rabatten.

Rabatt hos ACTIC

Actic är en av Sveriges ledande gymkedjor. De har ett brett erbjudande av inspirerande träning på 110 gym och 50 bad från Luleå i norr till Malmö i söder. Som medlem i Scen & Film så har bland annat du rätt till 20% på medlemskap. Läs mer och få åtkomst till rabatten på Mina Sidor.

Folklådan

Som Scen & Film-medlem har du möjlighet att köpa Folklådan till medlemspris! Folklådan är en genomtänkt prepperlåda som ger dig grunden till en bra krisberedskap.

Lådan är en bra grund, som du kompletterar med exempelvis frystorkad mat, konserver och skafferivaror som är lätta att tillaga eller till och med går att äta direkt. Kom ihåg t-sprit, varma kläder, kontanter, värktabletter och personliga mediciner. Självklart kompletterar du även med lite kultur, till exempel en bok eller ditt favoritmanus! Du får åtkomst till rabatten via Mina Sidor.