Club Cinema

KÄRA VÄNNER!

Vi vill bjuda in till Club Cinema. En samtalsklubb för regissörer och andra konstnärer där film, berättande och kreativa processer är i fokus. Initiativet kommer ur ett behov av att mötas på ett otvunget vis och utöka kretsen till fler än bara SFR:s medlemmar. På Bar Hommage fyra måndagar i vår kan du träffa regikollegor men också kompositörer, filmklippare, musiker, författare, fotografer, scenografer etc. Vi samlas för att lyssna på ett samtal med två inbjuda gäster.

Tanken är att Club Cinema ska ge kreativa injektioner men också stärka oss frilansande konstnärer som grupp i ett politiskt klimat som är alltmer svårtolkat och där kulturens plats i samhället inte längre verkar självklar. Vi tror att en dialog och ett nätverk mellan konstnärer är nödvändig. Sveriges Filmregissörer står som värd för tillställningen och kurerar fyra samtal under våren. Jon Asp, från Point of View leder samtalen.

Ta gärna med en regissörskollega som inte är medlem i Sveriges filmregissörer. Vi vill såklart att SFR ska växa. Vi tror att det kommer bli än mer viktigt att vara organiserad framöver för att kunna försvara och stärka regissörens roll i filmbranschens eko-system.

Vi hoppas att det här bara är början och att Club Cinema kan bli en återkommande tillställning en gång i månaden på Bar Hommage på Södermalm i Stockholm.

Varmt välkomna önskar styrelsen Sveriges Filmregissörer och vi som står bakom Club Cinema. Karin Fahlén, Jessica Nettelbladt, Kristina Humle Styrelsen, SFR – Sveriges Filmregissörer.

Nästa samtal äger rum den 8 april kl. 19.00-20.00 på Bar Hommage, Krukmakargatan 22 Stockholm. Baren är öppen mellan kl.18.00-22.00.

Kvällens inbjudna gäster är Ernst Billgren och Mia Engberg.

Kom i tid! Begränsat antal platser.

Scen & Films medlemmar gratis, icke-medlemmar swishar 50 kr på plats. Plats: Bar Hommage, Krukmakargatan 22 Stockholm, T-bana Mariatorge