KaranTon – stödkonsert för dem som sätter ljus och får det att låta!

Under alla år har tekniker inom ljud- och ljusbranschen sett till att allt ljus fallit på Sveriges artistelit. På grund av pandemin har allt rasat och uppdragen har försvunnit. Nu på lördag den 16 maj kl. 18.30 tar ”KaranTon” plats på Vasateaterns scen i Stockholm med 15 artister för en stödkonsert till ljud och ljusbranschen och direktsänds på Facebook via: https://www.facebook.com/karanton2020

Katrin Sundberg är initiativtagare till stödkonserten och på scenen samlar hon Helen Sjöholm, Per Andersson, Rennie Mirro, Anna Järvinen, Anna Stadling, Cecilia Frode, Sussie Eriksson, Gunilla Backman, Charlott Strandberg, Joachim Bergström, Daniel Sjöberg, Christoffer Skoug, Ebba Irestad, Izabella Tancredi på Vasateatern i Stockholm för att visa sitt stöd och bidra med en insamling till ljud- och ljusbranschen.

Under kvällen kommer du kunna vara med och stötta tekniker inom ljus- och ljudbranschen.

Swisha ditt bidrag till 123 19 194 97 eller betala till Teaterförbundets Bankgiro: 5803-2236 – OBS! Märk inbetalningen ”KaranTon”

Intäkter från kvällen kommer att gå till Teaterförbundets Stödfond – för att stödja de frilansande medlemmar inom scenteknikbranschen som idag står helt utan inkomster.