Scen & Film på Folk och Kultur

Den 7-10 februari var det dags för Folk och Kultur i Eskilstuna. Scen & Film var på plats för att lyssna, medverka i samtal och prata om frågor som är viktiga för våra medlemmar.

Under Folk och Kultur medverkade Scen & Film i en hel del programpunkter, som listas nedan:

Upphovsrätten, därför är den så bra och viktig
Christine Strindberg, Scen & Films förhandlingschef, föreläste om upphovsrättens stora och växande betydelse för konstnärer.

Scenkonstens framtida ledare
Om ledarskapsutbildning med inkludering och mångfald i fokus, initierad av Scen & Film och Svensk Scenkonst. Medverkade gjorde Simon Norrthon, Helene Bergstedt, Isabel Cruz Liljegren, Benny Marcel, Katja Sliwinski, Martin Forsberg och Mikael Brännvall.

Scenkonsten – steget före inom kompetensutveckling och karriärväxling
Om de nya möjligheter till kompetensutveckling och karriärväxling som skapats med TRS nya omställningsavtal. Medverkade gjorde Helene Bergstedt, Simon Norrthon, Benny Marcel, Gunnlaugur Egilsson och Maria Sundling Grundtman.

Intervju i Folk och Kulturs livestudio
Simon Norrthon blev även intervjuad av Kristoffer Triumf i Folk och Kulturs livestudio. Samtalet handlar bland annat om videoverket En väldigt interaktiv konstupplevelse (som Simon Norrthon medverkar i) och Scen & Films roll i kulturpolitiken. Samtalet börjar vid 1:27:36 och går att se hos Folk och Kultur.