Teaterförbundet söker Administrativ chef med inriktning på ekonomi och HR

Om förbundet
Teaterförbundet för scen och film är ett fackförbund och en yrkesorganisation för professionellt verksamma upphovsmän, artister, tekniker och administratörer inom scen och film. Vi har 8 300 medlemmar och ett kansli på drygt 20 personer. Vi söker nu en Administrativ chef med inriktning på ekonomi och HR. Vi erbjuder en centralt belägen och trivsam arbetsplats ett stenkast från Stockholm Central.

Om tjänsten
Som administrativ chef ansvarar du för ekonomi både i Teaterförbundet för scen och film och de bolag och stiftelser som är knutna till förbundet. Du ingår i ledningsgruppen och erbjuds en stimulerande och utvecklande roll med stort ansvar. Ditt uppdrag är att leda och utveckla verksamhetens ekonomiska och administrativa system och funktioner. I arbetsuppgifterna ingår bland annat ansvar för redovisning/bokslut, budgetarbete samt kapitalförvaltning.

Du ansvarar även för övergripande HR-frågor samt leder arbetet på den administrativa avdelningen.

Vi söker dig som har:
• Relevant akademisk examen eller motsvarande
• Chefserfarenhet och en gedigen bakgrund inom ekonomi och redovisning
• Erfarenhet av HR-området.
• Erfarenhet av administration och verksamhetstyrning

Det är meriterande om du dessutom:
• Har tidigare erfarenhet från fackförbund eller annan medlemsorganisation
• Har erfarenhet av förändringsarbetete inom organisationer
• Har ett genuint kulturintresse

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har god kommunikativ förmåga och är utvecklingsinriktad. Du är bra på att motivera och engagera dina medarbetare och uppskattar samarbete.

Teaterförbundet för scen och film värdesätter olikheter i personalgruppen. Vi välkomnar alla ansökningar och ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter för att öka mångfalden på kansliet.

Mer information
I den här rekryteringen samarbetar vi med ProAstri. För ytterligare information kontakta Agneta Värmon, ProAstri, 070-732 55 00.

Du är välkommen med din intresseanmälan och CV så snart du har möjlighet, via www.proastri.se. Intervjuer sker löpande.

Fackliga företrädare för Unionen-klubben är Lotta Lundkvist och för Akademikerföreningen Julia Reinhard. Samtliga kan nås på telefon 08-441 13 00.

Läs mer om förbundet på www.teaterforbundet.se.