Välkommen till årets branschträff!

Ett  digitalt kunskapsmöte om hur Film och TV-branschen kan arbeta med intima scener. 29 mars kl. 10.00.

Sedan hösten 2017 och uppropet #tystnadtagning har branschen årligen samlats för att öka kunskapen om och aktivt verka för att förbättra arbetsmiljön inom svensk film- och dramaproduktion. Årets program är en kunskapsfördjupning där vi presenterar hur vi kan arbeta med intima scener på ett strukturerat sätt – både för att skapa en trygg och inkluderande arbetsmiljö och för att bidra till ökad kvalitet. Vad är en intim scen, hur kan intima scener bli en del av riskbedömningen och hur arbetar vi praktiskt med kvalificerade intimitetskoordinatorer?

Program:

10.00: Simon Norrthon, förbundsordförande Scen & Film, samtalar med Yarit Dor, intimitetskoordinator (Becoming Elizabeth, Bridgerton, The Girlfriend Experience).
10.30: Samtal med Goran Kapetanovic, regissör, Aliette Opheim, skådespelare, och Malin B. Erikson, intimitetskoordinator, om deras erfarenheter av att arbeta med intima scener i dramaserien Knutby.
11.10: Jan Blomgren, ordf. för Filmtvp:s film- och dramasektion, Kristina Linglöf, HR- och kommunikationschef SF Studios, och Simon Norrthon, förbundsordförande Scen & Film, berättar om arbetet med att upprätta riktlinjer och arbetssätt för intima scener för film och drama.

Varmt välkomna den 29 mars kl. 10.00 – 11.30!

Branschträffen arrangeras av Film&TV-Producenterna, Svenska Filminstitutet, SF Studios och Fackförbundet Scen & Film.

En länk till live-streamen kommer att skickas ut till alla anmälda samma morgon som branschträffen.

Läs mer och anmäl dig här.

En länk skickas ut tisdag morgon.