Dansalliansen anställer dansare

Datum: 03 feb - 03 apr 2017

Dansalliansen har beslutat att genomföra en ny anställningsomgång under 2017. Anställningen för de antagna beräknas påbörjas den 1 augusti 2017.

Hur du ansöker:

  • För att söka tjänst hos Dansalliansen ska den webbaserade ansökan användas. Du börjar med att registrera dig och därefter kan du fylla på med uppgifter om utbildning, anställningar etc. Hemsidan guidar dig genom fälten där du fyller i information och meddelar dig om något skulle saknas. Allt du fyller i sparas och du kan fylla i din ansökan bit för bit. När du är redo skickar du sedan in ansökan till Dansalliansen. Om du skickade in en ansökan 2015 så finns ditt konto med uppgifter kvar och du kan logga in direkt och fortsätta att lägga in de senaste två årens arbete.
  • Ange noggrant arbetsgivare och anställningstider med start- och slutdatum.
  • Varje arbete ska verifieras med kontraktskopior och bifogas i ansökan, inskannat eller i form av vanlig papperskopia som skickas in via ordinarie post.

De anställda hos Dansalliansen tar tjänstledigt för arbete hos andra arbetsgivare. Tidsbundna kontrakt med andra arbetsgivare är inget hinder för anställning (tillsvidare anställda kan ej ansöka).

Sista ansökningsdag är den 3 april 2017.

Ansök här

Vid frågor ring eller maila 08-442 79 90 ansokan@dansalliansen.se